Nyt den beste luften til ditt innemiljø! (ACTIVEPURE)

Vi ønsker vel alle å puste inn ren og frisk luft? Dessverre kan luften ute være dårlig, og innendørs hvor vi oppholder oss det meste av tiden vår, kan luften være enda dårligere. Faktisk kan nivået av forurensninger innendørs være 2 – 3 ganger høyere enn ute, og noe ganger, mer enn 100 ganger høyere forurenset enn luften utendørs.

Hvis vi ikke gjør noe for å sikre god luftkvalitet, vil vi puste inn denne forurensningen eller det vil legge seg på alle tilgjengelige overflater. Uansett om du lider av noen form for allergier eller ikke, finnes det noe du kan gjøre

Vollara Air & Surface Pro

FreshAir Mobile

Ren luft med Vollara Air & Surface Pro

Hva er ActivePure®


ActivePure® og Covid-19

Surface Pro


Vollara Surface kombinerer fem naturlige prosesser i et unikt og velfungerende teknologisk system som hjelper til å rense luften du puster inn og de overflater du berører.

Spesifikasjoner

Dekkningsområde

42 m2 til 279 m2

Ozonmengder

>2.0ppm (away-modus)

Størrelse

30x24x25 cm

Vekt

3.4kg

Fresh Air Personal

I dagens moderne innemiljø florere det med ulike former av forurensninger. Fresh Air Personal gir naturlig effekt ved å bruke ionisering til å tiltrekke seg og fange partikler, og reduserer allergener og forurensende stoffer som invaderer pustesonen. Fresh Air Personal skaper en nesten partikkelfri sone rundt brukeren ved å generer strømmer av ioner som legger ladninger til nærliggende luftbårne partikler. Disse ladede partiklene frastøter hverandre og holder seg til overflaten utenfor pustesonen. Dette betyr vesentlig redusert konsentrasjon av allergener, røyk, støv og pollen i luften man puster inn. Fresh Air Personal er designet og konstruert for å være så enkel og brukervennlig som mulig, for å oppfordre til daglig bruk.

Fordeler med Fresh Air Personal

  • Ta Personal med over alt! Henges enkelt rundt halsen din for å beskytte deg.
  • Fjerner luftbåren forurensning og allergener fra luften rundt kroppen din.
  • Reduserer astma og allergi symptomer fra pustesonen.
  • Frisker opp luft og fjerner lukt.
  • Kan bidra til å holde irriterende lukt og skadelige partikler utenfor ditt personlige rom mens du reiser i trange rom som et fly, tog eller buss.

Fresh Air Focus

Denne lille saken jobber med den nyeste teknologien og er designet for å ta kontroll over områder med mindre forurensninger som for eksempel i kjelleren, ved kattedoen, på vaskerommet, i garderoben, på badet osv.

Med Focus slipper du vond lukt disse plassene.

Fordeler med Fresh Air Focus

  • Fjerner vond lukt på mindre områder.
  • Plug & Play-enhet, passer inn overalt.
  • Lett å ha med seg på reise.

FreshAir Mobile

Ønsker du å vite mer eller få et tilbud?

air@godhelseonline.no